Nadat aflevering 5 van Hamelen was uitgezonden, waren Ab Hofstee, Rob de Nijs en het koor (nu onder de naam Televisie-kinderkoor) 's avonds samen met Riet Wieland Los te zien in een liedjesprogramma over Moederdag. Alle liedjes werden vooraf gegaan door korte monologen van de koorleden die iets over hun moeder of over Moederdag vertelden, waarin duidelijk wordt, net als in de liedjes zelf, dat eigenlijk iedere dag Moederdag zou moeten zijn. De opnamen vonden plaats in de studio en op locatie, waaronder de Floriade. De 12 liedjes verschenen ook op lp in twee edities met als titel "Elke dag is Moederdag" en "Mammie... heb je zin om op te staan?".
De complete uitzending is niet bewaard gebleven, met uitzondering van drie liedjes die op film op locatie werden opgenomen, enkele losse fragmenten, foto's en het draaiboek. Het liedje 'Als mijn moeder huilt' is in 1982 opgenomen door Wieteke van Dort voor haar album "Huilen is gezond".
Uitzending
KRO - 13 mei 1972 - Nederland 1 - 19.05-19.45 uur
Opnamedatum
22 april 1972, Studio Bellevue
Alternatieve titel
Elke dag is Moederdag
Teksten
Harrie Geelen, Bram van Erkel, Gerrit den Braber
Arrangementen en muzikale leiding
Joop Stokkermans
Decor
Ben Hulsman
Regie
Bram van Erkel
Producenten
Gerrit den Braber, Bram van Erkel
Medewerkers
- Ab Hofstee
- Rob de Nijs
- Riet Wieland Los
- Televisie-kinderkoor onder leiding van Henk van der Velde
- Ballet onder leiding van Olga Dzialiner
- De heer Hartgers en leerlingen
In 1973 werden de Edisons niet meer uitgereikt tijdens het jaarlijkse Grand Gala du Disque maar in een uitzending van Voor de vuist weg vanuit theater 't Spant in Bussum. In twaalf categorieën werden beeldjes uitgereikt. Het kinderkoor van Henk van der Velde kreeg de prijs in de categorie kinderrepertoire, opmerkelijk genoeg niet voor Hamelen maar voor een langspeelplaat van Pippi Langkous, waarvoor de van oorsprong Zweedse liedjes waren bewerkt door Joop Stokkermans en Wim Povel. De Edison werd in ontvangst genomen door Paula Majoor, de Nederlandse stem van Pippi Langkous. Het koor trad ook op in de live-uitzending die niet bewaard is gebleven.
Uitzending
AVRO - 9 maart 1973 - Nederland 1 - 21.10-22.35 uur
Presentatie
Willem Duys
Productie en regie
Theo Ordeman
Edisonwinnaars
- Rita Reys
- Gerard Cox
- Gert & Hermien
- Cornelis Vreeswijk
- Mouth & MacNeal
- Jasperina de Jong
- Paula Majoor & Kinderkoor van Henk van der Velde
- Super Sister
- The Stampeders
- J.J. Cale
- Ry Cooder
- Brian Wilson (The Beach Boys)
Foto's: Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Omdat tussen de laatste aflevering van seizoen vier en het eerste deel van het vijfde seizoen een half jaar zat ontstond het idee om een aantal concerten te geven. Het koor mocht van de Arbeidsinspectie maar beperkt optreden, daarom kon er in het najaar van 1975 slechts eens per maand een voorstelling worden gegeven op zaterdagmiddag. In totaal zouden door Rob de Nijs, Loeki Knol, Ab Hofstee, Martin Brozius en het koor drie concerten worden gegeven, samen met het Metropole Orkest onder begeleiding van Dolf van der Linden. Het eerste concert vond plaats op 27 september in de Congreszaal in Utrecht. Het tweede optreden op 11 oktober in de Agnietenhof in Tiel viel samen met de verjaardag van Ab Hofstee, hij werd die dag 56 jaar.
Elisabeth Versluys trad op als de verteller. Zij had in het derde seizoen trol Mutte gespeeld en zou in seizoen vijf terugkeren in de dubbelrol van Wenzela de ijsheks en huishoudster Brechtje. Van het laatste concert in Het Park in Hoorn op 8 november werd een televisieregistratie gemaakt en tussen deel 40 en deel 41 uitgezonden. De vier hoofdrolspelers droegen het kostuum dat ze in deze afleveringen aan hebben.
Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de KRO werd de uitzending in 2000 herhaald waarbij Yvon Jaspers, zittend op het vliegend vloerkleed Kamerbreed, de rol van verteller van Elisabeth Versluys had overgenomen.
Uitzendingen
KRO - 6 december 1975 - Nederland 2 - 19.05-20.00 uur
KRO - 25 december 1989 - Nederland 1 - 17.35-18.30 uur (als Hamelen concert)
KRO - 26 november 2000 - Nederland 1 - 18.00-18.55 uur
KRO - 11/12 oktober 2003 - Nederland 3 - 8.15-8.40 uur (in twee delen, als onderdeel van KRO's Tien Plus)
Cultura - 1 april 2007 - 20.30-21.25 uur
Cultura - 5 augustus 2007 - 20.30-21.25 uur
KRO-NCRV - 3 juli 2020 - 10.25-11.20 uur - kijkcijfer 28.000
Muziek
Joop Stokkermans
Teksten
Harrie Geelen
Script
Anneke Lubberts
Begeleiding
Metropole Orkest onder leiding van Dolf van der Linden
Arrangementen
Bert Paige
Decoratie
Berrie Roestenburg
Kledingadviezen
Schiesser Utrecht
Eindredactie
Jan-Willem Bult (2000)
Regie- en productieassistenten
Anneke Lubberts, Jennifer van Oostrum
Regie
Fred Rombouts (1975), Ton Emmelot (2000)
Productie
René Sleven (1975), Willem-Jan Mooleman (2000)
Gezongen door
- Rob de Nijs
- Loeki Knol
- Martin Brozius
- Ab Hofstee
- Kinderkoor Henk van der Velde
Verteller
- Elisabeth Versluys (1975), Yvon Jaspers (2000)
Screenshots © KRO, foto collectie Ada Schouten
Bekijk het draaiboek van Hoe het allemaal begon, afkomstig uit het Katholiek Documentatie Centrum, inclusief de alternatieve tekst voor ambtenaar Ogterop Deux, met dank aan Maarten Fransen. Het script is overgetypt voor een betere leesbaarheid.
Uitzendingen
KRO - 20 november 1989 - Nederland 1 - 17.40-17.44 uur
KRO - 21 november 2010 - Nederland 1 - 00.05-03.25 uur, als onderdeel van KRO 85 jaar: De top tien van de KRO
Opnamedatum
16 november 1989
Tekst
Harrie Geelen
Rolverdeling
Tor van Sombrië - Will van Selst
Uitzending
KRO - 20 november 1989 - Nederland 1 - 20.22-21.50 uur
Presentatie
Carl Huybrechts
Regie
Theo Ordeman
Productie
Daan Maltha
Optredens
- Rob de Nijs, Loeki Knol, Martin Brozius en het Hamelenkoor
- Milli Vanilli
- Freddy Fender
- Lee Towers
- Simone Kleinsma
Screenshots © KRO
Zesde van een zevendelige reeks waarin Karin Bloemen vanuit theater 't Spant in Bussum een muzikaal portret presenteert van een componist of tekstschrijver. In deze aflevering is dat Joop Stokkermans, de andere delen waren gewijd aan Lennaert Nijgh, Michel van der Plas, Harry Bannink (twee keer), Ruud Bos en Willem Wilmink. De optredende artiesten werden begeleid door het Metropole Orkest onder leiding van Harry Hoof.
Loeki Knol zingt het Hamelenlied, samen met Circus Custers, het kinderkoor van Meindert Bosklopper en het ballet van Lucia Marthas. In het achtergrondkoor staat Michel Sorbach die in 2003 in de Hamelenmusical zou meespelen.
Uitzendingen
VARA - 9 april 1991 - Nederland 1 - 20.49-21.46 uur
VARA - 27 oktober 2012 - Nederland 1 - 14.15-15.10 uur
BNNVARA - 27 juni 2020 - NPO1 - 0.00-0.55 uur - kijkcijfer 208.000
Presentatie
Karin Bloemen
Regie
Geert Popma
Productie
Louis Verschuur, Trudeke van Hierden
Optredens
- Saskia & Serge
- Ronnie Tober
- De Spelbrekers
- Fritzz' Mad Band
- Loeki Knol
- Circus Custers
- Kadanz
- Thérèse Steinmetz
- Jasperina de Jong
Screenshots © VARA
Wekelijks informatief programma over televisie dat werd uitgezonden in het najaar van 1998. Kijkers konden hun mening geven over een programma of een vraag stellen aan een programmamaker of omroep. In deze aflevering wil Harald weten wat er nog bewaard is gebleven aan beeld- en geluidsmateriaal van Hamelen. Deze vraag wordt gesteld aan drie leden van de Stichting Hamelen: Alex Blits, Marcia Meere-Kat en Gert-Jan de Warm. Zij zijn op dat moment in overleg met de KRO over eventuele heruitzending van het bewaard gebleven materiaal of een uitgave op koopvideo. Ze vertellen ook wat de serie zo bijzonder maakt.
Hoofdgast in deze uitzending is Belinda Meuldijk die samen met haar vader, Wim Meuldijk, werkt aan een nieuwe serie van Pipo de Clown. Er is een pilot gemaakt, ‘Pipo en de Bosbas’ waar Rob de Nijs een gastrol in heeft (de nieuwe serie zou er niet komen, wel werd de proefaflevering een succes op koopvideo - red.). Belinda Meuldijk vertelt ook dat, hoewel ze er eigenlijk te oud voor was, ze af en toe naar Hamelen keek want haar vader vond het de enige serie die de moeite waard was, naast Pipo. Rob de Nijs, met wie ze later zou trouwen en voor wie ze teksten zou gaan schrijven, kende ze toen nog niet.
Uitzending
RTL4 - 28 oktober 1998 - 18.10-19.00 uur
Presentatie
Vivian Boelen
Screenshots © RTL Nederland B.V.
Pilotaflevering van een serie over televisieprogramma's uit de jaren 60 tot en met de jaren 90. Het programma is nooit uitgezonden en de beoogde serie, een samenwerking tussen AVRO, KRO en NCRV, is er ook niet gekomen. In deze uitzending staan kinderseries centraal, met de nadruk op Hamelen. Martin Brozius en Marcia Meere-Kat zijn te gast en halen herinneringen op aan de serie, waarvan een paar korte fragmenten te zien zijn. Marcia is behalve koorlid tevens lid van de Stichting Hamelen 97. Naast het gesprek is ook een reportage te zien over de tentoonstelling 'Mediakids' die te zien was in het Omroepmuseum, de voorloper van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.
Opname
AKN (AVRO/KRO/NCRV) - 1999
Presentatie
Niek Montanus
Decor
Lijntje Helweg
Muziekbewerking
Floor Minnaert
Leaderontwerp
Carla Hellebrekers
Reportage
Arjan Boxelaar, Edmonde van Laar
Regie-assistentie
Johan den Boef
Regie
Albert Holl
Eindredactie
Hans Bauer, Albert Holl, Niek Montanus
Screenshots © AKN
Sinds 1996 zendt BVN, een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, de VRT en Radio Nederland Wereldomroep, de best bekeken programma's van de Nederlandse en Vlaamse publieke omroepen uit voor mensen die korte of langere tijd in het buitenland verblijven. Het speciaal voor de zender gemaakte magazine Studio NL zond in 2000 een reportage van 7 minuten uit over de Stichting Hamelen. Aan het woord komen de vier leden: Marcia Meere, Monique Bakker (beiden tevens koorleden), Alex Blits en Gert-Jan de Warm. Ze vertellen wat de serie voor hen betekent en maken plannen voor een fandag die uiteindelijk in 2001 zou worden gehouden.
Uitzending
BVN - 2000
Presentatie
Mieke van der Weij
Screenshots © BVN
Serie nostalgische muziekprogramma's waarin Marjolein Keuning met twee teams met elk drie bekende Nederlanders terugkijkt op de gebeurtenissen en de muziek uit een bepaald jaar. De teams krijgen vragen over het nieuws en moeten muziekfragmenten herkennen. Het publiek in de zaal en thuis op de bank kan ook meezingen omdat alle liedjes worden ondertiteld. In deze speciale aflevering ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van de KRO staan onder meer de programma's en begintunes van deze omroep centraal. Rob de Nijs en Loeki Knol zingen het titellied, ditmaal zonder koor hoewel er wel koorleden aanwezig waren bij de opnamen.
Uitzending
KRO - 24 november 2000 - Nederland 1 - 21.00-22.00 uur
Presentatie
Marjolein Keuning
Eindredactie
Fred van Doorn
Regie
Sander Vahle
Productie
Mariska Achterberg, Marije Derboven, Debbie de Jong
Productieleiding
Suus Reisch
Optredens
- Loeki Knol & Rob de Nijs "Kunt u ons de weg naar Hamelen vertellen mijnheer"
- Guus Meeuwis "Het is een nacht"
- Kermit & Marjolein Keuning "Close to you"
- Liesbeth List "Kinderen een kwartje"
- Ernst-Daniël Smid & Jenny Arean "Wim Sonneveld-medley"
- Raymond van het Groenewoud "Liefde voor muziek"
- Joke Bruijs & Guus Meeuwis "'t Is weer voorbij die mooie zomer"
- Robert ten Brink "Het land van Maas en Waal"
- Rob de Nijs "Malle Babbe"
Screenshots © KRO/John de Mol Produkties
Omdat het op 2 oktober 2001 50 jaar geleden was dat de televisie in Nederland van start ging werd een reeks programma's gemaakt waarin bekende Nederlanders herinneringen ophalen aan een jaar uit de periode 1956-1994. Niet alleen televisieprogramma's maar ook muziek, films, nieuws, sport en rages komen aan bod. In de uitzending over 1972 wordt terug gekeken op Ard Schenk op de Olympische Spelen, Jasperina de Jong, De Barend Servet Show, Procol Harum en op Hamelen. Martin Brozius vertelt over zijn rol en hoe chroma key werkt, Ger Apeldoorn vat het verhaal samen en Jeroen Pauw zingt de eerste regel van de begintune.
Uitzending
NCRV - 5 november 2001 - Nederland 1 - 18.35-19.00 uur
Eindredactie
Rob Labree
Eindredactie NCRV
Elske Bakker
Montage en vormgeving
Postmen
Regie
Erwin Beenhakker, Jeroen Schipperijn, Walter de Wit, Jurriaan Vriezen
Producent
Rob Klap
Interviews over Hamelen met
- Martin Brozius
- Wieteke van Dort
- Willem Nijholt
- Ger Apeldoorn
- Harm Edens
- Viggo Waas
- Jeroen Pauw
- Victor Löw
Met de stem van
- Voice-over - Bert Kranenbarg
Screenshots © NCRV/FC Klap
Ter gelegenheid van zijn 65ste verjaardag en omdat het 40 jaar geleden was dat hij voor het eerst voor de AVRO muziek componeerde bood deze omroep Joop Stokkermans een hommage aan. In het Oude Luxor Theater in Rotterdam bracht op 8 december 2002 een aantal artiesten met orkest een muzikaal eerbetoon aan de componist. Onder hen was Loeki Knol die samen met een kinderkoor het Hamelenlied zong. Aan het einde van de avond speelde Joop Stokkermans ook zelf op de vleugel en begeleidde en zong met presentator Paul de Leeuw (met keelontsteking) enkele van zijn liedjes.
Uitzendingen
AVRO - 28 december 2002 - Nederland 1 - 20.55-22.05 uur
Geschiedenis TV - 27 december 2008 - 9.00-10.10 uur
Presentatie, idee en samenstelling
Paul de Leeuw
Eindredactie
Bert Johan van Goor
Redactie
Hanneke uit de Willigen
Regie
Guus Verstraete
Productie
Maran Rietbergen
Muzikale begeleiding & arrangementen
Edwin Schimscheimer
Optredens
- Paul de Leeuw
- Kinderkoor onder leiding van Majel Lustenhouwer
- Barrie Stevens en Maroesja Lacunes
- Berget Lewis
- Loeki Knol
- Alex Klaasen
- Karin Bloemen
- Mathilde Santing
- Chantal Janzen
- Ria Valk
- Gerard Cox
- Koninklijke Zangvereniging Rotte's Mannenkoor
- Joop Stokkermans
Screenshots © AVRO
Ter gelegenheid van het uitbrengen van de musical maakten de KRO en V&V Entertainment een tweedelige reportage over Hamelen. In het eerste deel staat de serie centraal en komen componist Joop Stokkermans ("het was een hele muzikale productie waar ik veel in kwijt kon"), auteur Harrie Geelen ("als eerste idee had ik een schoolreisje naar Hamelen"), hoofdrolspelers Rob de Nijs, Loeki Knol en Martin Brozius, en koorlid Ivo Brautigam aan het woord. Voor de beschrijving van de serie is gebruik gemaakt van de inleiding die Will van Selst als prins Tor in 1989 maakte (zie hierboven).
De tweede reportage, Van auditie tot première, bestaat uit een kijkje achter de schermen bij de musical.
Uitzending
KRO - 11 oktober 2003 - Nederland 1 - 16.33-17.00 uur
Samenstelling en interviews
Hilde Scholten
Camera & montage
Bas Kraaijestein
Geluiden
Bas van der Linden
Faciliteiten
Green Eye Productions
Eindredactie KRO
Gerben Bakker
Met dank aan
- Alex Blits
- Ivo Brautigam
- Martin Brozius
- Harrie Geelen
- Loeki Knol
- Rob de Nijs
- Joop Stokkermans
- Alle medewerkers aan de musical
Screenshots © KRO
Zomerreeks van een praatprogramma waarin bekende persoonlijkheden terugkijken op hun televisiecarrière, in dit geval IJf Blokker (Barend Servet Show), Ria Bremer (Stuif-es In) en Harrie Geelen. Een jaar eerder was Harrie Geelen al een uur lang alleen te gast geweest in de radioversie van het programma, waarin hij uitgebreid over Kunt u me de weg naar Hamelen vertellen, meneer? aan het woord was. In dit programma vertelt hij onder meer dat de KRO de titel aanvankelijk veel te lang vond, maar dat hij daar juist voor gekozen had zodat mensen het zouden onthouden.
Uitzendingen
NTR - 14 september 2012 - Nederland 2 - 16.30-17.00 uur
NTR - 26 augustus 2013 - Nederland 2 - 10.20-10.55 uur
Presentatie
Ben Kolster
Research en productie
Jasper Hartog
Regie
Jasper Hartog, Liesbeth Wierenga
Eindredactie
Maya Schepers
Screenshots © NTR
Middagmagazine met het nieuws van de dag en een hoofdgast uit de actualiteit, in deze uitzending Rob de Nijs die over een paar weken 70 jaar wordt en een maand later een jubileumconcert zal geven in Carré, waar ook het koor van Hamelen zal optreden. Als verassing is Loeki Knol te gast, die ook een bijdrage aan het concert zou geven. Samen halen ze herinneringen op aan de eerder dat jaar overleden Joop Stokkermans. Ook het programma Over de doden staat bij zijn dood stil. Presentator Herman van der Zandt, die ook aan tafel zit, vertelt over bekende en minder bekende personen die in 2012 zijn overleden en wat zij nalaten.
Uitzending
Omroep MAX - 18 december 2012 - Nederland 2 - 17.35-18.25 uur
Presentatie
Sybrand Niessen, Martine van Os
Eindredactie
Anne Marie Wegman
Samenstelling
Francisca de Vries, Maud Dolhain
Regie
Rinus Spoor, Eduard Huis in 't Veld
Productie
Judith Voigt, Stefan Klepper, Maurice van der Niet
Uitvoerend producent
Nelleke Koen
Screenshots © Omroep MAX
Omdat ook de Hamelenmusical op de dvd/cd-box staat kreeg Albert Verlinde in zijn functie van theaterproducent een van de eerste exemplaren uitgereikt tijdens de presentatie op 15 april in Haarzuilens. Er was geen cameraploeg van RTL Boulevard bij de uitreiking aanwezig maar in de uitzending werd er ’s avonds toch aandacht aan besteed. Albert Verlinde was vooral heel enthousiast over de afleveringen die voor het eerst op dvd zijn uitgebracht, voorafgaand aan de uitreiking was hij hier niet van op de hoogte, hoewel het al in het persbericht had gestaan.
Uitzending
RTL4 - 15 april 2013 - 18.35-19.30 uur - kijkcijfer 1,1 miljoen
Presentatie
Jan Kooijman
Deskundigen
Albert Verlinde, Fiona Hering, Peter van der Vorst
Regie
Marnix Kaart
Producent
Willem Zijlstra
Screenshots © RTL Nederland B.V.
De dag na de presentatie van de Hamelenbox was een reportage over deze feestelijke bijeenkomst te zien in het informatieve middagprogramma Studio MAX Live. Loeki Knol vertelt dat ze tijdens de laatste aflevering griep had en een loopneus, waar Rob de Nijs glimlachend "heel sexy" aan toevoegt. Ook acteurs Ida Bons en Arnold Gelderman, schrijver Harrie Geelen, regisseur Tineke Roeffen, presentator Hans van Willigenburg en Albert Verlinde, producent van de Hamelenmusical, komen kort aan het woord. "Zo leuk dit", aldus presentator Frank du Mosch.
Uitzending
Omroep MAX - 16 april 2013 - Nederland 1 - 12.15-13.40 uur
Presentatie
Cilly Dartell, Frank du Mosch
Eindredactie
Anne Marie Wegman
Verslaggeving
Guus Marinus
Regie
Eduard Huis in 't Veld, Ary Schouwenaar
Producent
Nelleke Koen
Screenshots © Omroep MAX
Ter gelegenheid van de uitgave van de dvd/cd-box maakte Han Peekel een programma over Hamelen in de reeks 'Televisiemonumenten', een serie over de geschiedenis van de Nederlandse televisie waarin een persoon, programma of omroep centraal staat. De eerste opnamen werden gemaakt op zondag 6 januari 2013, toen Rob de Nijs, Loeki Knol, Harrie Geelen, Margreet Heemskerk en Wieteke van Dort en 25 leden van het voormalige kinderkoor Henk van der Velde bijeenkwamen in Nederhorst den Berg voor het opnieuw opnemen van een aantal liedjes die niet bewaard zijn gebleven.
Stanley Stokkermans, de zoon van Joop Stokkermans, had de muzikale leiding. Tussen de opnamen door interviewde Han Peekel hoofdrolspelers Rob de Nijs en Loeki Knol, gastactrice Wieteke van Dort en drie leden van het koor: Sandra Ruiter, Marcia Meere-Kat en Ivo Brautigam. Op 16 februari vond een tweede reeks interviews plaats in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum, met regisseur Tineke Notten-Roeffen, gastacteur Hans Otjes, Tine van Oorschot van make-up en grime, koorlid Ria Tammer, televisiehistoricus Arjan Doolaar en Hamelenfans Valerie Peter en Maarten Fransen.
Een paar dagen later zou Han Peekel Harrie Geelen uitgebreid interviewen, Stanley Stokkermans moest door ziekte helaas afzeggen. Dankzij archiefopnamen uit 2003 konden ook Joop Stokkermans en Martin Brozius aan het woord komen. Met 16 interviews en in totaal meer dan acht uur materiaal was het voor Han Peekel en zijn team een hele opgave om hier een programma van een uur van te maken, inclusief fragmenten, foto's en krantenberichten van de serie. Tussendoor werd Han Peekel ook nog ziek maar gelukkig was het programma net op tijd klaar voor de dvd/cd-box.
De KRO heeft het TV Dokument uitgezonden in de kerstvakantie van 2013, opnieuw in 2015 ter gelegenheid van 90 jaar KRO en in 2020 tijdens de eerste lockdown in het kader van Troost-TV.
Uitzendingen
Best24 - 14 december 2013 - 22.20-23.15 uur
Best24 - 15 december 2013 - 6.10-7.05 uur
KRO - 26 december 2013 - Nederland 1 - 8.15-9.10 uur - kijkcijfer 109.000
KRO - 27 december 2013 - Nederland 1 - 1.35-2.30 uur - kijkcijfer 44.000
NPO Best - 3 augustus 2015 - 23.00-23.55 uur
NPO Best - 4 augustus 2015 - 6.10-7.05 uur
NPO Best - 4 augustus 2015 - 11.15-12.10 uur
NPO Best - 4 augustus 2015 - 17.05-18.00 uur
NPO Best - 5 augustus 2015 - 14.25-15.20 uur
KRO - 21 november 2015 - NPO1 - 15.20-16.15 uur - kijkcijfer 179.000
NPO Best - 22 november 2015 - 14.05-15.00 uur
NPO Best - 31 december 2015 - 1.25-2.20 uur
NPO Best - 31 december 2015 - 10.35-11.30 uur
NPO Best - 20 juli 2016 - 20.35-21.30 uur
NPO Best - 21 juli 2016 - 2.40-3:35 uur
NPO Best - 21 juli 2016 - 6.15-7.10 uur
NPO Best - 21 juli 2016 - 9.50-10.45 uur
NPO Best - 21 juli 2016 - 13.25-14.20 uur
NPO Best - 21 juli 2016 - 17.00-17.55 uur
NPO Best - 13 augustus 2016 - 21.55-22.50 uur
NPO Best - 14 augustus 2016 - 1.55-2.50 uur
KRO-NCRV - 17 juni 2020 - NPO2 - 10.20-11.15 uur - kijkcijfer 21.000
Alternatieve titel
TV Monument Hamelen
Een programma van
Han Peekel
Camera
Dennis van den Hoek
Montage
Martijn Heijmans, Ben van Maanen, Ricardo Maat
Adviezen & beeldresearch
Arjan Doolaar
Producent
Han Peekel
Met dank aan
- Tineke Notten-Roeffen
- Harrie Geelen
- Rob de Nijs
- Loeki Knol
- Hans Otjes
- Wieteke van Dort
- Ria Tammer
- Ivo Brautigam
- Sandra Ruiter
- Marcia Meere-Kat
- Tine van Oorschot
- Maarten Fransen
- Valerie Peter
- Hans Aalbers
- Jaap-Theo Bliekendaal
- Ria Däpp
- Michiel Geelen
- Pieter Geelen
- Stanley Stokkermans
- Ellen Wilbrink
Screenshots © Salt Multi Media BV
Terug naar Media